Pogoji uporabe

Z naročanjem preko te spletne strani potrjujete, da se strinjate s pogoji uporabe. Prosimo, da pred naročanjem pozorno preberete te pogoje.

I. IZDELKI
PGC500™COMPLEX je namenjen za znatno izgubo kilogramov. Je 100 % naravni dodatek k prehrani, ki ima po vseh standardih potrjeno kvaliteto in poreklo.

II. CENE IN AKCIJE
Vse cene na spletni strani so končne. Dostava izdelkov se opravlja preko kurirja. Cene se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. Kupcem bo zaračunana tista cena, ki je bila aktualna v trenutku nakupa.

III. NAROČILA
Naročila se prejemajo izključno preko spleta, in sicer z izpolnitvijo naročilnice na tej spletni strani. Potrebno je izpolniti vsa polja.

IV. DOSTAVA
Naročila bodo dostavljena znotraj 2-3 delovnih dni od dneva nakupa. Naselja izven mest lahko na dostavo čakajo malo dlje. Če naročenih proizvodov ni na zalogi, bodo kupci o tem obveščeni. Ne odgovarjamo za zamudo ali neizvršitev katerekoli naše obveznosti, če je le-ta rezultat dogodkov ali okoliščin, na katere ne moremo vplivati.

V. POVRAČILO
Naši kupci imajo vse pravice, ki so navedene v Zakonu o varstvu potrošnikov. Zahtevki za povračilo ali zamenjavo se lahko pošljejo na e-mail naslov contact@center-lekarne-ljubljana.com . Zahtevek mora vsebovati: ime, priimek, naslov, datum nakupa in podroben razlog za pritožbo, v nasprotnem pritožbo ne bomo obravnavali. Rok za odgovor na pritožbo je 15dni. Pridržujemo si pravico, da zahtevek ne sprejmemo, če ocenimo, da so njegovi razlogi nerazumni.

VI. ZAMENJAVE
Kupec ima pravico zamenjati kupljene izdelke. V tem primeru kupec nosi vse stroške dostave in morebitno razliko v ceni novega in starega izdelka.

VII. OBVEZNOSTI PRODAJALCA
Strogo se držati Zakona o varstvu potrošnikov.
Varovati osebne podatke svojih kupcev.
Dostaviti naručene proizvode u dogovorenom vremenu na naznačenu adresu.

VIII. PRAVICE PRODAJALCA
Pridržujemo si pravico, da ne dostavimo naročenih izdelkov, če je naveden naslov neveljaven ali neobstoječ.
Ne odgovarjamo za informacije navedene s strani proizvajalca izdelka.

IX. OBVEZNOSTI KUPCA
Navesti točno telefonsko številko, e-mail naslov in naslov za dostavo.
Plačati ceno naročenih izdelkov.
Biti dostopen ali imeti dostopnega predstavnika v času dostave.
Ne izmišljati naročila.
Ne izmišljati si lažnih pritožb glede izdelka ali kakršnihkoli drugih netočnih informacij.

X. PRAVICE KUPCA
Kupec ima pravico prejeti naročeno blago znotraj dogovorjenega časovnega obdobja.
Kupec ima po Zakonu o varstvu potrošnikov pravico odstopiti od naročenega blaga znotraj 7 delovnih dni.

XI. SPREMEMBA POGOJEV UPORABE
Pridržujemo si pravico do spremembe teh Pogojev uporabe kadarkoli, s tem da spremembe ne bodo vplivale na Pogoje uporabe, na katere je kupec pristal pri samem naročanju. Prosimo Vas, da na naši spletni strani občasno pogledate rubriko Pogoji uporabe in preverite, ali je prišlo do morebitnih sprememb.