CORELAB UK


CoreLabs je gonilna sila inovacij na področju dodatkov k prehrani – super hrane, dietetičnih in vitaminskih proizvodov. Preko hčerinskega podjetja smo postali angleško in mednarodno podjetje, prilagojeno potrebam modernih ljudi, usmerjeno v prihodnost.

Zdravje je naše največje bogastvo. Tega se danes zaveda vse več ljudi, ki spoštujejo zdrave življenjske navade kot so kvalitetna prehrana, veliko tekočine, čim manj stresa in prvenstveno bolj zdrav način življenja. Zaradi hitrega življenjskega ritma se je teh navad težko držati, zato se CoreLabs trudi vsem ljudem približati zdravje in boljšo kvaliteto življenja.

Za ta namen razvija, proizvaja in prodaja učinkovite, varne in kvalitetne dodatke k prehrani vrhunske kvalitete na temelju svetovnih inovacij, namenjene zmanjšanju telesne teže, topljenju maščob in ohranjanju vitkosti.

Vsi proizvodi CoreLabs vsebujejo znanstveno dokazane aktivne snovi najboljšega porekla na svetu. Proizvodi so usklajeni z visokimi standardi GMP, HACCP, QA Interntational, Isoqar Ukas, postavljenimi v akreditiranih laboratorijih. Imamo vizijo, ki jo delimo s svojimi kupci, saj s proizvodi CoreLabs aktivno rešujemo posledice nezdravega načina življenja.

Naše temeljne vrednosti:

  • osredotočenost na kupce in njihove potrebe,
  • zadovoljstvo in zaupanje uporabnikov,
  • edinstvena in trajnostna učinkovitost proizvodov,
  • družbena odgovornost in vzajemno spoštovanje,
  • vedno vrhunska kvaliteta proizvodov.

S svojimi proizvodi želimo prispevati k ohranjanju in izboljšanju zdravega življenjskega stila, na enostaven in hiter način. Proizvod PGC500TMCOMPLEX je naš najbolj prodajan proizvod, ki ga uspešno uporablja preko 4 milijonov moških in žensk po celem svetu.

CoreLab UK

Doctor of Medicine, MD, Michael Smith
Chief Executive Officer of CoreLab UK

Adress:
Units B3, 2
Industrial Park,
Howe Moss Drive,Dyce,
Aberdeen, AB21 0GL
United Kingdom